Kokki / Museoravintola Valssi
Kulttuuri, Historialliset museot

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Museoravintola Valssi sijaitsee Museokeskus Vapriikin yhteydessä Tampereen keskustan läheisyydessä. Ravintolassamme on 250 asiakaspaikkaa ja kokoustiloja 10-111 asiakkaalle. Valssi on vilkas lounasravintola sekä suosittu kokousten ja juhlatilaisuuksien pitopaikka. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme elämyksiä arkisesta kahvi- tai lounashetkestä kansainväliseen juhlaillalliseen ainutlaatuisessa ympäristössä museoiden keskellä.

Haemme kokkia vakituiseen toimeen Museoravintola Valssiin 14.2.2022 alkaen.

Monipuolisiin kokin tehtäviin kuuluu ammattitehtävät lounasravintolassa sekä kokous- ja juhlapalveluissa. Arjen työtehtävissä hyödynnetään erilaisten ruokakulttuurien ja erityisruokavalioiden tuntemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky tukevat onnistumista reklamaatioiden käsittelyssä ja vaativissa asiakaspalvelutilanteissa. Monikulttuurisen asiakaskuntamme ansiosta asiakaspalvelussa käytetään myös englannin kieltä, joten toivomme sujuvan suomen kielen lisäksi hakijalta englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kokin koulutus.

Tehtävään valitulta edellytetään hygieniapassia.

Eduksi katsomme vankan työkokemuksen vastaavanlaisesta lounas-, kokous- ja juhlatoiminnasta. Lisäksi eduksi katsotaan leipomistaidot.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolapäällikkö Leena Seitsonen, puh. 050 520 6241. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 20.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolapäällikkö Leena Seitsonen, puh. 050 520 6241. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540448
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere