Kokki Muikkuravintola Sampo, Kuopio
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Oletko reipas, vastuuntuntoinen ja palvelualtis kokki, joka ”ossoo tai haluee oppia laettammaan eritoten muikkua”? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt Kuopion perinteikkääseen Muikkuravintola Sampoon osa-aikaista KOKKIA!

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiömme tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten, eritoten muikun valmistamisessa. ”Jos maltat vilikasta ruokalistoo, niin ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.”

Ravintolamme on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti. Toivomme, että voisit aloittaa työhön tutustumisen jo lokakuun alussa. Töitä tarjolla vähintään 30h/3vk, mutta mahdollisuus suurempiin tunteihin. Töitä suat tehdä pidempiaikaisesti, sillä tapanamme on pitää hyvistä tekijöistä kiinni!

Menestyksen avaimet

Työntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Sinulla on reipas ote työn tekemiseen ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy alan koulutusta ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta kokin tehtävistä. Palkkaamme kuitenkin mielellämme myös innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita. Jos asiakkaalla alkaa ”näläkä juileksimmaan, ossaat tehä asiakkaan tyytyväeseksi.”

Lisätietoja voit kysyä suoraan soittamalla ravintolapäällikkö Ari Kuurneelta numerosta 040 581 0084 tai Muikkuravintola Sampolta numerosta 040 630 1620!

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi vaan toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497453
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (manja.puruskainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 04578815379
  • Sijainti: Kuopio