(Poistunut julkaisusta)

Kokki monipuoliseen ravintolamaailmaan!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Palmia on voimakkaassa kasvussa oleva monipalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla sekä useilla muilla paikkakunnilla.

Oletko herkullisen ja monipuolisen ruoan tekijä? Haemme kokkia ravintola Elmstreettiin, Helsingin Vallillaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Meille on tärkeää, että pidät ruoan valmistuksesta, kiireisessä ravintolaympäristössä työskentelystä ja olet kotonasi myös asiakkaiden parissa. Odotamme, että olet tarkka raaka-aineiden käyttäjä ja vahva ammattilainen, joka osaa loihtia herkullista ruokaa monenlaiseen makuun.

Kokin työhösi kuuluu mm.
- ruokalistalla olevien vaihtoehtojen toteutus
- edustustuotteiden valmistus
- erilaisten kampanja- ja take away -tuotteiden valmistus
- omavalvonnan toteutus
- ravintolan tiimipalaverit ja muut sovitut palaverit.

Toivomme, että sinulla on vahva reseptiosaaminen ja kokemusta erilaisista keittiön tuotannonsuunnittelujärjestelmistä, mm.Aromista. Arvostamme lisäksi positiivista asennetta, huumorintajua, tiimityöskentelytaitoja ja innokkuutta oppia uusia asioita. Ja suorastaan janoat haasteita eikä vaihteleva työaika ole sinulle este.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat tekemään kanssamme herkullista ruokaa, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme ansioluetteloineen 31.1.2019 mennessä.

Tarjoamme nastan duunipaikan ja pääset hyvään jengiin loihtimaan asiakkaillemme loistavaa lounasta hyvistä raaka-aineista ja hyvät, ison talon edut. Kyseessä on vakituinen työ.

Tarvittaessa lisätietoa työstä saa ravintolapäällikkö Sirpa Parkatilta. Tavoitat Sirpan puhelimitse 0406587232 maanantaista perjantaihin klo.8.30-10.30.