(Poistunut julkaisusta)

Kokki MESTARITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Perinteikäs ravintola Mestaritalli etsii joukkoonsa kokkia. Mestaritallissa pääset touhuamaan niin istuvien illallisten kuin juhlatilaisuuksien parissa. Talvisin Mestaritalli toimii tilausravintolana ja kesällä upeana kesäravintolana. Mikäli haluat monipuolisen työtehtävän, tämä tehtävä sopii sinulle täydellisesti.
Talvet kuluvat osaltasi erilaisten tapahtumien parissa. Pääset hoitamaan niin yritystilaisuuksia kuin myös juhla- ja muistotilaisuuksia.
Kesät toimit mahdollisesti vuorovastaavana kiireisessä kesäravintolassa, ravintola on auki vapusta syyskuuhun viikon jokaisena päivänä.
Mikäli paikka ja tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, laita hakemusta tulemaan!

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

• Kokemusta itsenäisestä työskentelystä a'la carte- tai tilausravintoloista

• Monipuolinen kokemus keittiön eri tehtävistä, leipoessa tai jälkiruokienkaan kanssa sinulla ei mene sormi suuhun

• Raaka-aineiden tilaaminen on sinulle tuttua puuhaa

• Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja motivaatio

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme täydet tunnit 112,5h/3vko ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Pakkaa veitsesi ja tule tiimiin mukaan! Talvikautena voit tehdä myös tunteja mahdollisesti muissa Restel Tapahtumaravintoloissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.