(Poistunut julkaisusta)

Kokki merenranta ravintolaan kesäksi
Staffplus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

KESÄDUUNI ON POSITIIVINEN JUTTU! 

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, joka välittänyt alan parhaita osaajia jo vuodesta 2001. Staff Plus tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä silloin, kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Ravintola-alalle ominainen ilta- ja viikonloppupainotteisuus näkyy vuorotarjonnassamme, mutta myös päiväsaikaan työskentely onnistuu. Työntekijämme pääsevät työskentelemään monipuolisissa asiakasyrityksissämme joko keikkaluontoisesti, tai pidempiaikaisesti. 


Nyt haemme kesäksi asiakkaallemme kesäksi KOKKEJA työskentelemään kauttamme hyvämaineiseen ja kiireiseen merenrantaravintolaan Helsingissä. Simppelin ja casual-tyylisen, mutta laadukkaan ruokatuotteen valmistamiseen käytetään luomutuotteita ja kestävästi pyydettyä kalaa. Ravintola on auki ympäri vuoden, mutta kesäsesonki saa bongikoneen raksuttamaan lähes tauotta. Työ on keittiössä á la carte-tyyppistä, vaikka salin puolella ei pöytiintarjoilua olekaan, vaan asiakkaat pääsääntöisesti tekevät tilauksensa tiskillä. Taito toimia kovassa kiireessä on edellytys työssä menestymiselle.


Hakemaltamme henkilöltä edellytämme:

+ alan koulutusta

+ aiempaa kokemusta kiireisessä ravintolassa työskentelystä

+ sitoutumista toukokuun puolivälistä elokuun loppuun

+ hyvää paineensietokykyä ja taitoa työskennellä bongikoneen raksuttaessa

+ hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta

 

Toivomme lisäksi, että olet joustava tiimipeluri.

 

Tarjoamme sinulle 60h/3vko, työvuorojen sijoittuessa aamusta iltamyöhään - viikon jokaisena päivänä. Takuu tuntien lisäksi on mahdollista täydentää työvuorolistaa keikkatyöllä.

 

Palkka sovitaan tapauskohtaisesti hakijan kokemuksen mukaan.


Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 9-16 Jukka Imeläinen 044-5020015. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse jukka.imelainen@staffplus.fi.

 

#duunionpositiivinenjuttu

 

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!