(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Memphis Hakaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle osa-aikaista (60h/3vk) kokkia Ravintola Memphis Hakaniemeen. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Ympyrätaloon on avattu syyskuussa upouusi Memphis ja haluamme sinut- huipputyypin- mukaamme luomaan täysin uudenlaista ravintolakokemusta Hakaniemen sykkeeseen.

Uusi Memphis on energisoiva etkoilu- ja afterworkpaikka, jossa voi nostaa tunnelmaa ystävien kesken tai ihan vaan chillata. Ravintolassamme yhdistyy kaikki iloisen yhdessäolon elementit ja siksi menumme, drinkkimme ja tietysti henkilökuntamme ovat kuin luotuja rentoon ja mukaansatempaavaan hauskanpitoon.

Tärkein flirtti tapahtuu aina asiakkaan ja henkilökunnan kohdatessa - tämä vaatiikin heittäytymiskykyä ja mieletöntä tilanneherkkyyttä. Jos siis olet hyvän huumorintajun ja pettämättömän pelisilmän omaava tyyppi etkä pelkää laittaa omaa persoonaasi peliin, sovit joukkoomme! Ruoka on intohimosi ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Kokemus tuo varmuutta, mutta pitkäkään kokemus ei korvaa pilkettä silmäkulmassa vaan molempia tarvitaan. Asiakkaan viihtyminen on sinulle aina se ykkösjuttu!

Tarjoamme luotettavan työnantajan, osaavat työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi - paikassa, jossa jokainen päivä on ihanasti erilainen!


Edellytämme sinulta

- Alan koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Paineensietokykyä
- Positiivista ja iloista asennetta


Tarjoamme sinulle

- Osaavan ja motivoituneen tiimin
- Luotettavan työnantajan
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- HOK-elannon loistavat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon työntekijäksi.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi