(Poistunut julkaisusta)

Kokki Mediataloon Ylelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Ylen Mediataloon Ilmalaan. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Kokkina työnkuvaasi kuuluu itsetehdyn herkullisen ja houkuttelevan ruoan valmistaminen, omavalvonta ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Asiakaspalvelu kassalla kuuluu myös työtehtäviisi. Työsuhde on vakituinen ja pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kokilla on noin kerran kuukaudessa viikonloppuvuoro. Ravintola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-20.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Suomenkielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys. Sinulla on mahdollisuus työskennellä ravintolan kaikkina aukioloaikoina.
Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 22 hengen monikansallinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta 040 3585 790. Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.19 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa. Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.