(Poistunut julkaisusta)

Kokki Mediataloon Ylelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Ylen Mediataloon Ilmalaan. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Kokkina työnkuvaasi kuuluu itsetehdyn herkullisen ja houkuttelevan ruoan valmistaminen, omavalvonta ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Asiakaspalvelu kassalla kuuluu myös työtehtäviisi. Työsuhde on vakituinen ja pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kokilla on noin kerran kuukaudessa viikonloppuvuoro. Ravintola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-20.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Suomenkielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys. Sinulla on mahdollisuus työskennellä ravintolan kaikkina aukioloaikoina.
Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 22 hengen monikansallinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta 040 3585 790. Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.19 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.