(Poistunut julkaisusta)

Kokki Martina Skanssi
Klassikko Ravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko ammattikeittiön nouseva lupaus tai jo alalla toiminut konkari, joka tuntee aitoa halua ja innostusta keittiötyöskentelyä kohtaan? Nautitko rehellisestä tekemisestä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt Martina Skanssiin Turkuun

KOKKIA

Vastuualueesi

Vastuullesi kuuluu monipuolisesti kaikki a la carte -kokin tehtävät unohtamatta esivalmisteluja, varaston seurantaa ja inventaarioiden tekoa. Vuoropäällikön poissa ollessa pääset johtamaan keittiötä. Tämä on loistava tilaisuus Sinulle, joka kaipaat vaihtelua päiviisi. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen!

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut keittiötyöhön innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä – Sitä kuuluisaa ”Kyllä onnistuu” -asennetta! Hallitset keittiön perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä. Niinpä kokemusvuosia merkityksellisempää on, että tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Mikäli sinulta löytyy hygieniapassi, katsomme sen ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Meiltä saat monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan etujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva keskimääräisen vähimmäistuntimääräsi ollessa 90h/3vkoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat monipuolisia työtehtäviä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 15.10.2019 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.