(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Martina Forssa
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Martinat ovat kodikkaita ja viihtyisiä ruokaravintoloita joissa pidetään asiakkaasta hyvää huolta luontevalla ja huomaavaisella palvelulla. Monien makujen Martinassa herkutellaan pizzoilla, pastoilla ja pihveillä rennolla italialaisella otteella.

Oletko ammattikeittiön nouseva lupaus tai jo alalla toiminut konkari, joka tuntee aitoa halua ja innostusta keittiötyöskentelyä kohtaan? Nautitko rehellisestä tekemisestä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt Martina Forssaan

KOKKIA


Vastuualueesi

Vastuullesi kuuluu monipuolisesti kaikki a la carte -kokin tehtävät unohtamatta esivalmisteluja, varaston seurantaa ja inventaarioiden tekoa. Tämä on loistava tilaisuus sinulle, joka kaipaat vaihtelua päiviisi. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen!Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut keittiötyöhön innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Sitä kuuluisaa "Kyllä onnistuu" -asennetta! Loistavaa olisi jos hallitset keittiön perustehtävät á la cartesta pizzanpaistoon ja sinulla on alan koulutus, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä. Niinpä kokemusvuosia merkityksellisempää on, että tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen! Hygieniapassin katsomme myös ehdottomasti eduksesi.Tarjoamme sinulle

Meiltä saat monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan etujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva keskimääräisen vähimmäistuntimääräsi ollessa 30h/3vkoa. Kesäsesongin aikana tunteja on tarjolla enemmänkin. Työt sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin.Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat monipuolisia työtehtäviä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.5. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anu Hyrkäs numerosta 050 360 3785.