(Poistunut julkaisusta)

Kokki määräaikaisuuteen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Hei sinä ravintola-alan osaaja! Nautitko keittiön intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Koetko suurta intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi? Tämä paikka on sinua varten.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka haluaa parantaa tiimihenkeä omalla tekemisellään. Arvostamme lisäksi huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Loistaaksesi tehtävässä, sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Voit kuitenkin olla pitkän linjan ammattilainen tai vasta uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja.

Työt sijoittuvat 19.11-30.11 väliselle ajalle ja töitä on tarjolla 40h/viikko aamuvuorossa. Mahdollisuus jatkaa keikkatyösuhteessa myös kyseisen jakson jälkeen. Työhön perehdytetään kyseisessä yksikössä ja perehdytys järjestetään jo 18.11. Työskentely tapahtuu keskuskeittiössä, jossa työparina on keittiön oma vakituinen työntekijä- yksin ei tarvitse siis pärjätä!

Toivomme sinulta suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, haethan paikkaa mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.