(Poistunut julkaisusta)

Kokki Luvian rantaravintola Bar Purjeeseen
CAFE LOGO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluatko päästä työskentelemään kauniissa merimaisemissa idyllisessä ympäristössä? Ravintola Bar Purje etsii nyt riveihinsä kokkia - voisitko se olla sinä?

Haemme rantaterassi/ravintola Bar Purjeeseen kokkia. Bar Purje sijaitsee Luvialla Laitakarin venesataman kupeessa. Työsuhde solmitaan ainakin kesäksi, mutta työt voivat jatkua myös kesän jälkeen sovitusti.

Viehättävässä ympäristössä sijaitseva Bar Purje on mukava työpaikka. Työpäiviä maustaa aito ravintola-alan huumori ja hyvä yhteishenki. Täällä töitä tehdään hyvällä hengellä ja asiakaslähtöisesti!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja on tarjolla täydet. Työvuorot sijoittuvat kello 10-23 välille niin arkena kuin viikonloppunakin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinut höystetty huumorilla ja hyvällä paineensietokyvyllä. Välillä on rauhallisempia hetkiä, mutta etenkin yksityistilaisuuksissa tarvitaan ripeyttä ja organisointikykyä. Bar Purjeen ruokalista on monipuolinen mutta simppeli. Se koostuu pääasiassa perus pihvi-, kana- ja kalaruuista. Haluathan tarjota asiakkaille vain parasta!

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksen tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos vielä epäröit hakemuksen kanssa, voit soittaa Baronan Meijulle ja kysellä lisätietoja. Meijun tavoitat toimistoaikoina numerosta 050 505 6687.