(Poistunut julkaisusta)

Kokki lounasravintolaan
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Haemme suurtalouskokkia, jolla alan kokemusta. Työsuhteita on useita joten hae rohkeasti, koska osaamistarve erilainen kohteesta riippuen. Työn aloitus vaihtelee kohteiden mukaan.

Oletko vastuuntuntoinen ja omatoiminen ravintola-alan osaaja? Haluatko päästä osaksi jatkuvasti itseään kehittävää tiimiä?

----------

Mitä etsimme:

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia sekä erinomaisella asiakaspalvelutaidoilla varustettuja ravintolatyöntekijöitä. Olet joustava ja pystyt toimimaan ripeästi myös paineen alla.

Odotamme työnhakijoilta:

- Alan koulutusta ja/tai aikaisempaa alan työkokemusta
- Hygienia- ja anniskelupasseja
- Kykyä sekä itsenäiseen- että tiimityöskentelyyn

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työntekijälle positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itseään myös ammattimaisessa mielessä. 

Palkka: TES/Sopimuksen mukaan tuntipalkka

Työaika klo: 11-02 välisenä aikana ma-su, keskimäärin työtunteja 90h/3vk jakso. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään edetessä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Päivi Wilska
Asiakkuuspäällikkö Horeca
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 552 985
paivi.wilska@eezy.fi

www.smilepalvelut.fi
www.eezygroup.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy Group:ista: www.eezygroup.fi