(Poistunut julkaisusta)

Kokki lounasravintolaan
Compass Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Compass Group Finland Oy
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Compass Groupille ammattitaitoista ja loistavan palveluasenteen omaavaa kokkia Ravintola Pohjolaan, jossa päivittäin ruokailee n. 150 lounasasiakasta.

Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistuksen lisäksi tarvittaessa tilausten tekeminen ja varastonkierron hallinta, kassapalvelu sekä muut ravintolatyöt, kuten leipien valmistus, salaatti/kylmäkön työt, muut keittiön avustavat työt ja astiahuolto. Lounaan lisäksi ravintolassa palvellaan asiakkaita myös monipuolisissa ja korkeatasoisissa kokous- ja edustustiloissa, joten työhösi toisinaan sisältyy myös kokoustarjoilujen valmistamista.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito. Teet työtäsi rakkaudesta ruokaan ja se näkyy onnistuneena lopputuloksena eli maukkaina ruoka- ja kahvilatuotteina sekä korkeana asiakastyytyväisyytenä. Työssä menestymisessä auttavat luonnollisesti hyvät tiimityöskentelytaidot.

Toivomme sinulta aurinkoista persoonallisuutta ja "kyllä onnistuu!" –asennetta ravintola-alan monipuolisissa tehtävissä.. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on intoa tarttua rohkeasti töihin, ideoida ja kehittää myös uutta!
Muut tiedot
Työ on päivätyötä ma-pe ja työssä aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Oletko sinä Ravintolan Pohjolan keittiön tuleva sydän? Jos kiinnostuit tehtävästä ja osaamisesi kohtaa odotustemme kanssa, laitathan sähköisen hakemuksesi viipymättä os. www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muulla tavoin aiemmista työkokemuksista. Mikäli sinulta jo löytyy asiointiprofiili VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja otathan yhteyttä toimistollemme, puh. (05) 535 4344.

Työsuhde on aluksi VMP:n kautta, mutta osaavalla henkilöllä mahdollisuus myöhemmin vakinaistua asiakkaamme palkkalistoille.
Kesto
vakinaistuva tehtävä
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.11.2019 mennessä.