(Poistunut julkaisusta)

Kokki lounasravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Onko intohimonasi hyvän ruuan valmistaminen ja halu palvella asiakkaita? Jos näin on, liity joukkoomme rakentamaan ISS Palvelut Oy:stä maailman parasta palveluyritystä!

Etsimme nyt herkullista ruokaa valmistavaa

KOKKIA

henkilöstöravintolaan Vantaankoski.


Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat luoda makuelämyksiä, valmistaa laadukasta ruokaa asiakkaillesi ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Tehtävässä pääset valmistamaan monipuolisesti lounasruokaa, maukkaita kahvilatuotteita sekä näyttäviä edustustarjoiluja. Kokkimme työskentelevät lounasaikana myös asiakastiloissa sijaitsevassa grillipisteessä valmistaen näyttäviä ja laadukkaita yksittäisannoksia. Asiakaskohteessamme lounastaa päivittäin noin 400 asiakasta, jonka lisäksi tarjoamme myös aamiaista sekä kokous-/ edustustarjoiluita. Lisäksi tärkeänä osana tiimiämme osallistut asiakaspalveluun, ravintolan puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyviin tehtäviin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6.30 – 14 välille.

Edellytämme sinulta ravintola-alan ammatillisen koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvitset työssäsi intohimoa ja luovuutta, sillä tehtävässä pääset osallistumaan palveluidemme kehittämiseen. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka yhdessä muiden kanssa tarjoaa asiakkaillemme positiivisen elämyksen. Tehtävässä on välttämätöntä pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä sekä palvelemaan asiakkaita auttavasti englannin kielellä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Me tarjoamme sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden tulla kehittämään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä. Me panostamme henkilöstömme kehittymiseen tarjoamalla erilaisia koulutus- ja etenemismahdollisuuksia. Työntekijöidemme hyvinvointi ja työssä jaksaminen on meille tärkeää.

Kiinnostuitko paikasta? Mikäli vielä halutat lisätietoja paikasta, niitä antaa palvelupäällikkö Eeva Käyhty, puh. 050 577 2401 arkisin klo 13-15.

Jätä hakemuksesi 17.11.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -