(Poistunut julkaisusta)

Kokki lounasravintolaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Koulun keittiön kokki, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset opiskelijat saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme kokkitaitoista työntekijää ravintola Juvenes Kanaliin. Juvenes Kanali toimii Rauman SAMKin kouluruokalana sekä järjestää tarjoilut Rauma-salissa pidettäviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät niin keittiössä kuin salin puolella. Työvuoroja on tarjolla 20 h / viikko. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa ma-to klo. 9:30-14:30 väliselle ajalle. Tämän lisäksi, Opteamin / Baronan työntekijänä, sinulla on mahdollisuus ottaa vastaan työvuoroja myös muilta asiakasyrityksiltämme.

Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiiöön vaan olet siellä, missä sinua tarvitaan.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin. Toivomme henkilön pystyvän aloittamaan työt helmikuun aikana, mutta aloituksessa on joustovaraa. Työsuhde kestää ainakin toukokuun loppuun asti. Jatko on mahdollista.

Kysymyksiin vastaa Opteam / Barona HR-Koordinaattori Pauliina Vanninen puh. 0409224407 tai pauliina.vanninen@barona.fi