(Poistunut julkaisusta)

Kokki lounasravintolaan Raumalle
Juvenes Ravintola Kanali

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Koulun keittiön kokki, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset opiskelijat saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme kokkitaitoista työntekijää ravintola Juvenes Kanaliin. Juvenes Kanali toimii Rauman SAMKin kouluruokalana sekä järjestää tarjoilut Rauma-salissa pidettäviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät niin keittiössä kuin salin puolella. Työvuoroja on tarjolla 20 h / viikko. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa ma-pe klo. 9:30-14:30 väliselle ajalle.

Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiiöön vaan olet siellä, missä sinua tarvitaan.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön perehdytyksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Toivomme henkilön pystyvän aloittamaan työt syykuun aikana, ehkä jopa hieman ennen. Työsuhde kestää ainakin jouluun saakka. Jatko on mahdollista.

Voisiko tämä olla sinun tuleva työpaikkasi? Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laitathan hakemuksesi kipin kapin. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit soittaa Baronan Meijulle toimistoaikana numeroon 050 505 6687.