(Poistunut julkaisusta)

Kokki, loman sijaisuus
Attendo Mi-Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hei, voitaisiinko viettää ensi TYÖsuhde yhdessä? Löytyykö sinulta kokin tehtävistä kokemusta jo usean vuoden ajalta? Nautitko itsenäisestä työskentelystä?

Etsimme asiakasyritykseemme Attendolle Hammaslahteen KOKKIA talviloman sijaisuuteen.

Työskentely:Työ sijoittuu viikolle 7 eli 10.-14.2 ja työaika n. klo 8-16. Kaksi perehdytyspäivää toteutetaan edeltävällä viikolla. Sijaisuuksia saattaa olla mahdollisuuksien mukaan myös Joensuun yksikössä ja samalla kartoitamme hakijan mahdollisuutta työskennellä myös kesäloman sijaisuudet kyseisissä toimipisteissä.

Työssäsi valmistat ateriat noin 50 hlölle, osa ruuasta kuljetetaan autolla lähellä sijaitsevaan, toiseen yksikköön.

Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Sinä: Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta kokin työtehtävistä, mielellään esim. henkilöstöravintolan, koulun tai muun suurkeittiön ympäristöstä. Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä sekä reippaalla työ-otteella varustettu keittiöalan ammattilainen.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassin lisäksi ajokortti on myös pakollinen työtehtävien luonteen vuoksi.

Sijainti: Hammaslahti, mahdollisesti myös Joensuun yksikössä tarjolla sijaisuuksia.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi