(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Lomakylä Valle, Utsjoki
Guolbba Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen.

Haemme KOKKIA tulevaan talvisesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Utsjoella sinun täytyy kehittää itse vapaa-ajan ohjelmaa, koska kylällä on vain kauppa ja baari. Jos arvostat rauhaa ja luonnonläheisyyttä pienen pienessä Utsjoen kunnassa, ja olet jo hetken aikaa miettinyt mahdollisesti pohjoiseen muuttoa, niin tässä on ainutlaatuinen tilaisuutesi! Työn aloitus lokakuun alussa ja aina huhtikuun loppuun saakka.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu kokki. Päätehtävänäsi on huolehtia aamupalasta sekä lounasbuffasta. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin suomea tai saamea.

Maksullinen kimppa-asuminen Utsjoen keskustassa järjestyy (vuokra 250eur/kk). Huomioithan, että asunnon ja työpaikan välinen matka on noin 2km.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset oheisen hakulinkin kautta, kiitos.