(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Lomakylä Valle, Utsjoki
Guolbba Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen.

Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa KOKKIA tulevaan kesä- ja syksysesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu aamupala, lounas ja a la carte taitoinen osaaja. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin suomea tai saamea.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Työtunteja vähintään 90h/3vkoon.

Maksullinen kimppa-asuminen Utsjoen keskustassa järjestyy (vuokra 250eur/kk). Huomioithan, että asunnon ja työpaikan välinen matka on noin 2km. Työn aloitus kesäkuun alussa (3.6.) ja aina syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus työllistyä myös seuraavalle talvisesongille 2019 – 2020.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!