(Poistunut julkaisusta)

Kokki liikenneasemalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Oletko intohimoisesti ruuanlaittoon suhtautuva kokki, jolla pysyy kauhat käsissä myös paineen alla? Etsitkö monipuolista työtä, joka antaa sinulle joustoa myös vapaa-aikaasi? Jos vastasit kyllä, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten. Etsimme siis KOKKIA Neste Tuuliharjaan Orimattilaan.

Sinun työtehtäviisi tulee kuulumaan aamiaisen, lounaan ja ruoka-annosten valmistus sekä muut yleiset keittiötyöt, joten tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työn punaisena lankana on laatu ja loistavan asiakaskokemuksen tarjoaminen asiakkaille. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta uraansa aloitteleva tekijä, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen. Kokemusta tärkeämpää on oma asenteesi työhön ja oppimiseen. Tuothan hakemuksessasi esille mitä kaikkea osaatkaan.

Sinulle on tiedossa työpaikka, jossa pääset työskentelemään laadukkaassa työympäristössä mukavassa työyhteisössä. Työtä on arviolta 20h/vko ja työajat sijoittuvat 6.30-21.00 välille. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla. Työn sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Jos koet olevasi etsimämme innostunut ruuanlaittaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!