(Poistunut julkaisusta)

KOKKI LEIJONA CATERINGIN RAVINTOLAAN
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Liity Opteamin kautta Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Haemme KOKKIA, joka on kotonaan Leijona Cateringin keittiöissä. Tässä työssä valmistat päivän tärkeimpiä aterioita puhtaista ja tuoreista raaka-aineista ja pitkiä perinteitä kunnioittaen. Tarvitset tehtävässä kokin koulutusta ja aikaisempi kokemus suurtalouskeittiössä työskentelystä luetaan hakijan eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot sekä kyky kokonaisuuden hallintaan myös kiireisinä hetkinä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tarvittaessa voit suorittaa hygieniapassin kauttamme. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä osa toimipisteistä ei sijaitse joukkoliikenteen reittien varrella. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on vakityö Opteamin kautta Leijona Cateringin ravintolassa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 5-8 tuntia/päivä.

Tule mukaan luomaan päivän parhaita hetkiä, hae paikkaa nyt!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus