(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Leijona Catering Vaasa
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Etsimme osa-aikaista kokkia Leijona Cateringin Leijona-tiimiin! Työt alkavat mahdollisimman pian joten lue alla lisätietoja, ja laita hakemus tulemaan!

Leijona-tiimin kokkina työskentelet kokkina Vaasan vankilassa, valmistaen aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Vuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin aamu- ja päiväsaikaan. Osa-aikaisena kokkina työskentelet noin pari vuoroa viikossa, mutta Leijona Catering on laajentuva yritys, joten myöhemmin löytyy mahdollisuus saada kokoaikainen paikka!

Haemme henkilö, jolla on kokemusta kokin tehtävistä ja/tai on opiskellut alaa. Työntekijä tulee osata työskennellä itsenäisesti, valmistaa ruokia annettujen reseptien pohjalta, olla järjestelmällinen ja siisti. Työkieli on suomi. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Persoonana sovit Leijona-tiimiin jos sinulla on iloinen asenne ja olet työhön tarttuva!

Leijona Catering valmistaa ateriat itse alusta loppuun paikan päällä puhtaista, kotimaisista raaka-aineista. He noudattavat ravitsemussuosituksia ja varmistavat, että terveellinen ruoka myös maistuu herkulliselle.

Oletko etsimämme henkilö? laita hakemus tulemaan heti! Lisätietoja antaa Mette Karlman, HR konsultti, numerosta 010-8500840

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus