(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Leijona Catering, Tikkakoski
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020
Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista KOKKIA Tikkakosken Varuskuntaravintola Luonettiin kuukauden mittaiseen sijaisuuteen noin 150h/kk. Sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä keikkaluonteisesti ja tunteja voi olla tilanteen mukaan kertyä säännöllisemminkin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä myös myöhemmin vakituisesti.

Nautitko ruuanlaitosta ja viihdytkö keittiössä? StaffPoint etsii asiakkaallemme ahkeran asenteen omaavaa kokkia. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava ruuanlaiton ammattilainen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa tiimityötaitojasi arvostetaan. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta. Sinulla on joustava palveluasenne ja tuot työn ilon keittiöön.

Kokin tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen. Hakijasta tehdään poliisin turvallisuusselvitys.

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

Hae paikkaa 18.10.2020 mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi


Edellytämme sinulta

- soveltuvaa ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
- hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti vaativaa
- hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Sallamaari Laine
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint, Kirkkokatu 6 15140 Lahti
sallamaari.laine@staffpoint.fi
045 78816635