(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Leijona catering, Sulkava
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Etsimme Leijona Cateringille keikkailevaa KOKKIA Sulkavan vankilaan!

Työtehtäväsi ovat pääasiassa kokin työtä, mutta siihen sisältyvät kaikki keittiön työtehtävät. Etsimämme henkilö on energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Työvuorot sijoittuvat klo 6.00- 17.00 välille maanantaista sunnuntaihin. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan.


Edellytämme sinulta

- soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
- kykä itsenäiseen työskentelyyn
- hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti vaativaa
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen
- turvallisen työympäristön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Sallamaari Laine
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint, Kirkkokatu 6 15140 Lahti
sallamaari.laine@staffpoint.fi
045 78816635