Kokki, Leijona Catering, Pyhäselkä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022
Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun?

Liity leijonalaumaan KOKIKSI asiakkuuteemme Pyhäselän vankilaan.

Työtunteja on tarjolla väh. 15h/vko ja työtunteja on kasvavassa määrin luvassa 2022 vuoden edetessä. Työ alkaa vuoden tammi-helmikuussa. Kesälle tarjoamme lisäksi kokoaikaisen työn kesä-elokuun ajan. Työvuorot sijoittuvat klo 6-16.30 välille.

Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Etsimme asiakkaallemme juuri sinua, jolle hyvän ruoan valmistaminen on sydäntä lähellä ja omaat asenteen, jolla mahdollistat työkavereidenkin onnistumisen. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava ruuanlaiton rautainen ammattilainen. Mitä et vielä osaa, se sinulla on mahdollisuus oppia leijonalaisena.

Sinua odottaa vankilassa turvallinen, luotettava ja vakaa työpaikka. Hyvinvointisi työssä on meille tärkeää ja panostamme siihen moni eri tavoin. Kokin tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus poliisin tekemän turvallisuusselvityksen avulla.

Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten toimithan nopeasti!Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi


Edellytämme sinulta

kokin tutkintoa sekä/tai kokemusta kokin tehtävistä
luotettavuutta
nuhteetonta taustaa
voimassaolevaa salmonellatodistusta töiden alkaessa
paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

erityislaatuisen työympäristön
tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi.
tarjoamme myös mukavat työkaverit sekä savuttoman työympäristön.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko uudenlaisesta työympäristöstä?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Puijonkatu 14 B (2.krs),
70100 Kuopio
044 7866103
jaana.tuovinen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot