(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Lapland Hotels Ylläskaltio, Äkäslompolo
Lapland Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Ylläskaltion ruokaravintolassa ja aulabaarissa vallitsee mukavan rento tunnelma. Keväällä kattamamme Aitojen makujen päivällinen on monen Ylläksen kävijän mielestä paras tapa syödä hyvin ja ihailla samalla upeaa tunturimaisemaa panoraamaikkunoista. Päivällinen ei turhaan ole yksi tärkeimmistä aterioista päivässä.

Haemme KOKKIA Lapland Hotels Ylläskaltioon.

Kokin työnkuvaan kuuluu kaikki keittiön työtehtävät.

Työn aloitus mahdollisimman pian ja kesto 21.4.20 saakka.

Toivomme Sinulta;

  • Kokemusta kokin tehtävistä
  • Kykyä työskennellä oma-toimisesti ja myös yksin työvuorossasi

Majoittuminen on mahdollista asiakasyrityksen tarjoamassa majoituksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.