(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Lapland Hotels Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Etsimme asiakkaallemme Lapland Hotels Tampereelle Ravintola Kitchen & Bar Dabbaliin keittiöön KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, jonka juuret ovat vahvasti Lapissa ja se tuokin palan Lapin mystiikkaa keskelle Tampereen urbaania kaupunkikulttuuria. Pohjoisen luontoa arvostava ja laadukkaisiin raaka-aineisiin panostava Ravintola Dabbal palvelee niin matkailijoita kuin paikallisia asiakkaita aamusta illan hämärään.

Etsimällämme kokilla on työkokemusta tasokkaasta ruokaravintolasta ja hän pystyy huolehtimaan serviisin onnistumisesta alusta loppuun saakka. Kokilla tulee olla hyvää silmää kauniiseen esillepanoon ja hyvää raaka-ainetuntemusta sekä kylmän puolen osaamista.

Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten edellytämme käytettävyyttä iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian joulukuussa ja töitä on tarjolla helmikuun loppuun 2020 asti. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 70h/3vko.Työsuhde solmitaan StaffPointin ja valitun työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja työkokemusta ravintolan keittiöstä
Reipasta, järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta
Paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

Työn uniikissa hotellin ravintolassa
Tilaisuuden päästä työskentelemään kaupungin keskustassa sijaitsevassa pohjoisen elämyksiä tarjoavassa Ravintola Kitchen & Bar Dabbalissa
Mukavan työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit
Mahdollisuuden kehittyä alan osaajana
Vahvan yrityksen tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijasi yhteystiedot. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi