(Poistunut julkaisusta)

Kokki Långvikin à la carte -ravintolaan
Långvik

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Kiinnostaako työ osana tiimiä, jonka intohimona on tinkimätön palveluasenne ja korkeatasoiset makuelämykset? Ammattitaitoiselle kokille olisi töitä tarjolla Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa luonnonkauniissa ympäristössä merenrannalla – vain puoli tuntia Helsingistä!

Kokkina toimit tärkeässä roolissa keittiössä ja luot ravintolan tiimin kanssa asiakkaille unohtumattomia ja ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä. Toivomme sinun arvostavan laadukkaita raaka-aineita ja visuaalisesti kauniita annoksia - ensiluokkaista makua unohtamatta.

Löytyykö sinulta intohimoa ja aitoa kiinnostusta parempaan ruokaan? Oletko kerännyt jo kokemusta lounas- ja À la Carte-kokin tehtävistä? Oletko lisäksi yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka arvostaa oman pelikenttänsä lisäksi myös hotellin ja ravintolan kokonaisuuden toimivuutta? Mikäli vastasit kyllä, sovit mainiosti Långvikin mahtavaan porukkaan!

Ketä haemme?

• Olet tiimipelaaja, joka tuo hyvää fiilistä työympäristöön

• Omaat aiempaa kokemusta a la carte -kokin tehtävästä

• Olet joustava ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin

• Puhut sujuvaa suomea tai englantia

• Olet suorittanut hygieniapassin

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, tasokkaan ja uniikin työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5 h/3vkoa, mutta huomioimme myös osa-aikatyötä etsivät hakijat. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiallisesti viikonloppu- ja iltapainotteisesti.