(Poistunut julkaisusta)

Kokki Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA Lahteen.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi korkeatasoisen edustusruoan valmistamisesta niin kylmällä kuin lämpimällä puolellakin. Valmistat esimerkiksi herkullisia ja visuaalisesti näyttäviä lounasruokia sekä vierastarjoiltavia erilaisiin juhla- ja edustustilaisuuksiin. Työaika sijoittuu klo 6-20 väliselle ajalle arkisin. Jaksottaisesti töitä voi olla myös aamu-, päivä-, ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään 4 vuoden työkokemus edustusruoan valmistamisesta sekä osaamista niin keittiön kylmältä kuin lämpimältäkin puolelta. Sinulla tulee olla taloudellisen ajattelun lisäksi luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan. Työssä tarvitset lisäksi hyvän fyysisen kunnon ja hyvää paineensietokykyä. Taustasi on nuhteeton ja eduksi katsomme ravintola-alalta suoritetut kurssit ja tutkinnot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
 
- ISS on savuton työpaikka -