(Poistunut julkaisusta)

Kokki Lahteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haemme ravintola- alan asiakkaallemme ammattitaitoista kokkia vakituiseen työsuhteeseen Lahden keskustaan. 

Asiakkaamme on maineikas 1992 vuonna perustettu perheravintola, joka tunnetaan hyvästä ruoastaan, palvelustaan ja rennosta ilmapiiristään. Listalta löytyy runsaita salaatteja, burgeriannoksia, fajitaksia, sekä pihvejä. Lisäksi asiakkaamme tarjoilee arkisin maittavan lounaan salaattipöydän kera. 

Asiakkaallamme pääset monipuolisesti valmistamaan niin cartea, kuin lounasbuffaakin, sekä kartuttamaan omaa ammattitaitoasi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on vuorotyötä.

Toivomme sinulta alan ammatillista koulutusta, ja/ tai aikaisempaa kokemusta monipuolisista ravintolakokin tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, sillä ajoittain suositussa ruokaravintolassa tulee väistämättä olemaan hieman hektistä.

Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden kartuttaa ravintola- alan kokemustasi mahtavan työporukan kanssa, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.