(Poistunut julkaisusta)

Kokki Lahteen (199)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Lahteen kolmeen pinehköön ja mukavaan henkilöstöravintolaamme vakinaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kiertävää

KOKKIA

Tehtävänäsi on toimia ravintoloissamme tarpeen mukaan eri paikoissa. 

Toimipaikoissa Sodexo vastaa ravintolapalveluista kokonaisvaltaisesti. Lounasruuan lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut.

Pääasialliset tehtäväsi kokkina ovat

  • maittavien bufee lounasruokien, a la carte annosten ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen

Toivomme, että olet halukas ja kykenevä omaksumaan käytössä olevat atk- järjestelmämme (tuotannonohjaus- ja ostojärjestelmän) ja tarvittaessa pystyt olemaan asiakaspalvelussa.

Odotamme

Sinulla on:

  •  kokin koulutus ja aikaisempaa kokemusta vähintään kolme vuotta maukkaan lounasruuan ja a la carte annosten valmistamisesta
  •  perus tietotekniset taidot (käytössämme tuotannonohjausjärjestelmä)
  •  halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivissa ja mukavissa tiimeissä. Organisaatiomme tarjoaa vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

 

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin pääsääntöisesti klo 6.30-15.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Jarmo Heikura 050 41 35 963, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.