(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Lahden Sibeliustalo.
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin, ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin tapahtumaravintoloiden suola. Jos viihdyt edellä mainitussa ympäristössä ja haluat osaksi kasvavaa sekä uutta organisaatiota niin, Haemme nyt Lahteen yhteistyökumppanimme Baronan kautta Kokkia.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Pidät huolen siitä että päivittäinen ruoka on maukasta, laadukasta ja tasalaatuista. Toisinaan teet maistuvaa lounasruokaa buffaan, seuraavana saatat misata useamman sata lautasta konsertti illalliseen. Catering on sinulle myöskin tuttua. Mitä ikinä ruokaan liittyvää teetkin, teet sen ylpeydellä.

Ketä haemme?

  • Sinua jonka intohimona on ruoka!

  • Omaat ainakin pari vuotta kokemusta alalta

  • Olet joustava ja pidät keittiön hektisyydestä

  • Olet tiimipelaaja

  • Tuot rohkeasti ideoitasi esille.

  • Olet joustava ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen organisoija, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat Joulukuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä insights.barona.fi/restel