KOKKI! LÄHDE VIIKONLOPUKSI HANKOON JA TIENAA 400€
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Haluatko sinä tienata 400€ yhdessä viikonlopussa?

Haemme elokuun jokaiselle viikonlopulle useita kokkeja Hangon HSF Ravintolaan sekä Hangon Portille. Viikonlopun vähimmäispalkka on 400€. Työtä tehdään viikonlopun aikana 20-24 tuntia eli luvassa on pitkiä vuoroja ja ikimuistoisia kokemuksia.

Hangossa on mahdollisuus majoittua henkilökunnan asunnoissa, joista ei peritä erillistä vuokraa.

Ole rohkeasti yhteydessä niin katsotaan yhdessä sinulle sopivat viikonloput Suomen aurinkoisimmasta kaupungista. Tervetuloa Hankoon!

Hakemukset ja lisätiedot:

Titta Saarinen

050 500 4190

titta.saarinen@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1160592
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Hanko, Helsinki