Kokki La Kar de Mummaan Hartolaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
La Kar de Mumma on Vuohelan Herkun kahvila-ravintola ja oma leipomo Tainionvirran rannalla Hartolassa 4-tien varrella. Tarjolla on kahvilatuotteita pieneen nälkään sekä päivittäinen lounas ja bistrolista. Alakerran juhlatiloissa järjestetään juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. La Kar de Mumma valmistaa herkullista ja terveellistä ruokaa laadukkaista raaka-aineista satokautta kunnioittaen.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme La Kar de Mummalle Hartolaan ammattitaitoista kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Työssä pääset valmistamaan monipuolisesti lounas-, tilaus- sekä bistroruokia. Lisäksi työhön kuuluu vitriinituotteiden ja makeiden leivonnaisten, kuten kakkujen teko. Tarvittaessa tuuraat myös keittiömestaria, jolloin vastuullasi on myös tilausten teko, omavalvonta sekä ruokalistan suunnittelu. Pääset osaksi myös kahvilan ja vitriinituotteiden suunnittelua sekä kehitystä.

Tunteja työssä on tarjoilla talvikaudella ainakin n.90h/3vk, kesällä 112,5h/3vk. Useamman osa-alueen hyvin hallitsevalle voisi olla tarjolla 112,5h/3vk vuoden ympäri. Työajat sijoittuvat ma-su klo 7-n.22 välille.
Odotamme sinulta
Olet ammattilainen, joka on kiinnostunut ruokatrendeistä ja seuraat aikaasi. Sinun tulee hallita eritysruokavaliot, etenkin gluteeniton. Olet myös hyvä tyyppi ja iloinen asiakaspalvelija, jonka hymy ja hyväntuulisuus ei hyydy kiireenkään keskellä.

La Kar de Mumma tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan lisäksi mukavan työporukan sekä nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Tarvittaessa La Kar de Mumma auttaa sinua myös asunnon hankkimisessa.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä huippuhyvää ruokaa.
Muut tiedot
Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti otsikolla "Kokki Hartolaan" osoitteeseen lahti@vmp.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä mahdollinen tuntipalkkatoiveesi. Lisätietoja VMP Lahti, ma-pe klo 8-16 p.03-873200.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Karoliina Könönen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1132851
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Karoliina Könönen (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Hartola