Kokki, Kyyhkylän kartano, Mikkeli
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021
Historiallinen Ravintola Kartano luo ikimuistoisia makuelämyksiä. Kyyhkylän Kartanossa sijaitseva Ravintola Kartano loihtii maukkaita ruokia erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Ravintola Kartanossa maistuu Saimaa ja eteläsavolainen puhdas luonto ja lähiruoka. Valmistamme makuelämyksiä suurella intohimolla ja ammattitaidolla.

Tunnelmallinen Ravintola Kartano palvelee tilauksesta elämänpolun eri vaiheissa. Loihdimme häähumun rakastuneille, juhlaillallisen syntymäpäiväseurueelle tai teemajuhlan kartanon pihapiirissä. Hyvän ruoan ja juoman parissa viihtyvät myös työtiimit, kokoustajat sekä järjestöt ja seurat. Ravintola Kartanon aamiaispöytä hemmottelee arjen ahertajia ja lomailijoita lähialueen herkuilla.

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja maukasta ruokaa valmistavaa KOKKIA.

Etsimällämme henkilöllä on osaaminen valmistaa hyvää ja maistuvaa ruokaa. Työtehtäväsi koostuu tilausruokien valmistelusta, esille laittamisesta, buffeen valmistamisesta sekä lautasannoksien kokoamisesta. Lisäksi työtehtäviäsi ovat perinteiset keittiön tehtävät, yleinen siisteyden ylläpito, omavalvonta. Työssä työskennellään osittain itsenäisesti.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja kohteessa on mahdollisuus täysiin tunteihin. Palkkaus tapahtuu henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan, noudattaen MaRaVa:n TES:iä. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Aiempaa työkokemusta kokin työstä
Itsenäistä työotetta
Joustavuutta ja paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
Vilkkaan ja monipuolisen työympäristön
Tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä urallasi
Mahdollisuuden työllistyä kauttamme myös pidemmäksi aikaa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Riina Ylioja
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
044 420 4315
riina.ylioja@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526851
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli