(Poistunut julkaisusta)

Kokki/ Kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme  ammattitaitoista KOKKIA/ KYLMÄKKÖÄ Pitäjänmäkeen. 

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Toimit avainasiakkuutemme henkilöstöravintolan keittiössä, jossa osallistut monipuolisesti salaattibaarin ja kahvilatuotteiden valmistukseen, kylmien ja lämpimien edustustarjoiluiden valmistukseen sekä tarvittaessa lämpimän lounasruoan valmistukseen.  


Toivomme, että intohimosi on  luoda makuhermoja ja silmiä hiveleviä ruokia asiakasta varten ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Olet luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä. Sinulla on vähintään viiden vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ravintola-alan peruskoulutus. 


Katso täältä tunnelmia ISS Palveluiden pääkonttorin vuoropäällikkö Lazarron työtunnelmia. 

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi 22.9.2019 mennessä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -