(Poistunut julkaisusta)

Kokki / kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA henkilöstöravintolaan Itä-Pasilaan.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Vastaat asiakaskohteemme lounasravintolassa salaattien sekä kokous- ja vitriinituotteiden valmistuksesta. Osallistut tarvittaessa myös lämpimän lounasruoan valmistukseen. Työsi sisältää myös asiakaspalvelua ja osallistut tarvittaessa muihin keittiön aputöihin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokin tai kylmäkön koulutus sekä aikaisempaa kokemusta henkilöstöravintolassa työskentelystä ja lämpimien lounasruokien valmistuksesta ja esille laitosta. Toivomme, että nautit tiimityöstä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Erityisesti toivomme, että sinulla asiakaspalveluasenne kohdallaan sekä luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa ja palveluenglannin taito katsotaan eduksi.


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 2.8.2019  oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

-ISS on savuton työpaikka-