(Poistunut julkaisusta)

Kokki-Kylmäkkö Robert´s Coffee Jugendiin
Oy Skinnvest Ab / Robert's Coffee

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Wellcome to "The mothership"

Robert’s Coffee Jugendissa leijailee aina kutkuttava tuoksu, sillä valmistamme melkein kaiken tarjoiltavamme itse. Meillä on oma pieni gourmet jäätelötehdas, joka takaa tuoreet ja suussasulavat gelatot. Meillä on slow bakery, jonka kiviarinauunissa paistamme juureen leivottua leipää. Tai ehkä haluat maistaa tarkoin kehittämäämme, maailman parasta korvapuustia? Piipahtaa meille töiden jälkeen lasilliselle.

Mothershippiin etsitään KOKKI/KYLMÄKKÖÄ joka valmistaa lounaalle maukkaan salaattibuffetin ja huikeat keitot. Osallistut aktiivisesti Robert’s Coffee Gelato Factoryn toimintaan ja kehitykseen. Jos artisaani gelato ei ole vielä hallussa niin ei hätää, tähän osa-alueeseen saat koulutuksen. Duuniajat sijoittuvat klo 7-16 välille maanantaista sunnuntaihin.

Toivomme sinulta loistavaa asennetta, keittiöalan koulutusta, halua valmistaa vain parasta ja tinkimätöntä laatutietoisuutta. Jos et osaa me koulutamme! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden työskennellä uudessa ravintolakonseptissa ja hyvän duuniporukan.

Hae jo nyt ettet jää paitsi mahtavasta duunista!