Kokki-kylmäkkö Henkilöstöravintolaan Helsinkiin
Leijona Catering

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Liity leijonalaumaan!

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työpaikkaa ja loistavia työkavereita?

Haluatko tehdä hyvää ruokaa kokkina-kylmäkkönä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lounasravintola Helmessä Helsingissä.

Me etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

kokkia-kylmäkköä

Työpaikkasi on henkilöstöravintolassa Helsingin keskustan lähialueella, jossa monipuoliseen työhösi kuuluvat pääasiassa kokous- ja vitriinituotteiden sekä edustustilaisuuksien tarjoilujen valmistamista. Ravintolassamme pääset valmistamaan monipuolisesti erilaisia tuotteita. Meidän omavalmistusasteemme on korkea!

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen.  Saat erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat aidosti arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Sinulla on alan perusosaaminen ja olet innokas oppimaan uutta. Olet sosiaalinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?
Hae paikkaa 22.10.2018 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Johanna Lius p. 010 4320 720 tai johanna.lius@leijonacatering.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192399
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki