(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Kuusamon Talonpöytä
Go On Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas- ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme nyt kokkia syyskuun alussa auenneeseen, upouuteen ravintola Talonpöytään Kuusamon keskustaan. Uudessa Talonpöydässä tarjoillaan lounasta noutopöydästä, herkullisia ala carte annoksia sekä paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Kokin tehtävien lisäksi tehtäviin sisältyy myös tarjoilijan tehtäviä; annosten tarjoilemista pöytiin, buffetin ylläpitämistä, ravintolan siisteydestä huolehtimista, kassatyöskentelyä ja anniskelua. Työ on 2-vuorotyötä. Tarjolla on täydet työtunnit, mutta mikäli kokoaikatyö ei sovi elämäntilanteeseesi, on työ mahdollista tehdä myös osa-aikatyönä, jolloin vuorot sijoittuvat torstaista lauantaihin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää kevätkauden 2021 loppuun saakka. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. 

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta kokin ja salin työtehtävistä

- Valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn

- Innovatiivista työotetta ja kykyä tuoda omaa näkemystä esille

- Hygienia- ja anniskelupasseja

- Lähiruokakulttuurin arvostamista ja tahtoa kehittää ja ylläpitää sitä Talonpöydässä

- Mahdollisuutta nopeaan aloitukseen

- Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

- Monipuolisen työn laadukkaiden raaka-aineiden ja mukavien asiakkaiden parissa

- Tilaisuuden kerrytää arvokasta työkokemusta

- Ammattitaitoiset työkaverit

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut

- Tarvittaessa myös asunto järjestyy.

Kiinnostuitko?

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.