(Poistunut julkaisusta)

Kokki Kuopioon
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Kokiksi Savon sydämeen, Mualiman napaan tai tuttavallisesti Kuopioon!

Asiakasyrityksemme Kuopiossa etsii nyt joukkoonsa kokkia, jonka sydän sykkii keittiön lisäksi myös asiakaspalvelutilanteille.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työssä pääset osallistumaan monipuolisesti niin lounaan, a'la carten kuin pitopalvelutilausten valmistamiseen ja suunnitteluun. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja työtunteja on tarjolla noin 90-110h/3vko.  Jos kuitenkin hallitse keittiön lisäksi myös salityöskentelyn, tarjolla on täydet tunnit.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaa hyvän paineensietokyvyn. Iloinen asenne ja halu tehdä töitä ohjaavat toimintaasi. Näiden lisäksi sinulta löytyy alan koulutus sekä aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä. Hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus ovat edellytyksiä työllistymiselle.  

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 14.2.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkauksessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.  

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi