(Poistunut julkaisusta)

Kokki Kuopion keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme nyt KOKKIA viihtyisään lounasravintolaamme Kuopion keskustaan.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasravintolapalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Tehtävässä vastaat ravintolan monipuolisista työtehtävistä kuten ruuan valmistuksesta, leipomisesta, vitriini- ja kokoustarjoiluiden valmistamisesta, kokouskahvitusten hoitamisesta, lounassalaattien valmistamisesta, tiskaamisesta sekä kassatyöskentelystä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6–16 välillä. Päivässä työtunteja kertyy 7 ja viikossa 35. 

Edellytämme sinulta alan ravintola-alan ammattitutkintoa ja vähintään vuoden kokemusta ravintola-alan tehtävistä keittiön puolelta. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja idearikas, ja sinulla on hyvä fyysinen kunto ja hyvä paineensietokyky kovankin kiireen keskellä. Sinulla on hyvä suomen kielen taito, perustason IT-taidot ja olet kiinnostunut myös kehittämään omaa työtäsi sekä osaamistasi ravintolan kaikilla osa-alueilla. Leipurikoulutus ja -osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.1.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -