Kokki Kuninkaan Portille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

KOKKI

Kuninkaan Portti on tehnyt paluun!

Kuninkaan Portti on palveleva taukopaikka, jossa voit tehdä nopean pysähdyksen tai viipyä pidempäänkin ruokaillen ja kahvitellen, samalla nauttien lumoavasta Tainionvirran maisemasta. Kuninkaan Portista löydät päivittäin maistuvan lounaan, À la carte - annokset, sekä Rollsin grilliruokavalikoiman. Vastakeitetyn kahvin kanssa maistuu paikan päällä tehdyt suolaiset ja makeat herkut. Kuninkaan Portti valmistaa myös monipuoliset tarjottavat kokouksiin ja juhliin.


Haluaisitko sinä olla mukana luomassa maistuvia taukohetkiä?


TOIMENKUVA


Haemme Kuninkaan Portille Hartolaan osaavaa kokoaikaista kokkia. Työtehtäviin kuuluu lounasruoan valmistus lounasbuffettiin, À la carte – annosten, sekä Rolls hampurilaisten, ja muiden grilliruokien tekeminen. Työnkuvaan kuuluu myös kokous- ja juhlamenujen valmistaminen.


Työpaikka sijaitsee Hartolassa, kauniin Tainionvirran varrella. Kuninkaan Portti palvelee asiakkaitaan joka päivä, aamusta iltaan. Olethan siis valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsopimus tehdään suoraan Kuninkaan Portin kanssa. Hae siis heti!

MITÄ ODOTAMME SINULTA


- Kokemusta keittiötyöskentelystä
- Monipuolista osaamista keittiössä
- Halua sitoutua pidemmäksi aikaa
- Reipasta ja osaavaa asennetta
- Kestät hyvin kiirettä ja hektisiä tilanteita

MITÄ TARJOAMME

- Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi
- Monipuolisen työn ja monipuoliset työtehtävät
- Kokoaikaisen työn

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille
puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Käy myös kurkkaamassa Kuninkaan Portin verkkosivut: Etusivu - Kuninkaanportti Hartola

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536187
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Päijät-Häme