(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Kouvola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Kouvolaan KOKKIA henkilöstöravintolaan.

Etsimämme kokki vastaa ruokien valmistuksesta, ruoan laadusta, tavaroiden tilaamisesta ja omavalvonnasta. Katsomme eduksi, että sinulta löytyy osaamista myös edustuspuolen ruokien valmistuksesta, leivonasta sekä ruoan valmistuksesta keittiön kylmällä puolella.

Palkkaus tapahtuu henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan, noudattaen MaRaVa:n TES:iä


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tai koulutusta ravintola-alalta ja kokin tehtävistä
Aitoa kiinnostusta ja halua ruoan valmistamiseen
Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Tiimityötaitoja
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää itseäsi ravintola-alalla
Monipuolisia kokin tehtäviä
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Vakituisen työsuhteen monipuolisessa ympäristössä


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi