(Poistunut julkaisusta)

Kokki Konservatorioon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.
Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kallion korttelin kokous-ja kongressikeskukseen kokousvastaavaa.

Haemme joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Ruoholahteen, Helsingin Konservatorion opiskelijaravintolaan. Ravintola palvelee myös kahvila-asiakkaita, konserttivieraita ja on mukana Konservatorion järjestämissä erilaisissa tapahtumissa.
Luonnollisesti työtehtävääsi sisältyy reseptiikan mukaan valmistettujen lounasvaihtoehtojen valmistamisen lisäksi keittiön muut yleiset työt mm. puhtaanapito, tavaran vastaanotto, omavalvonta.

Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 7 – 16 välille. Satunnaisesti työvuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin. Edellytämme sinulta suomen kieltä ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta sekä suoritettua alan tutkintoa.
Arvostamme siistiä, itsenäistä ja vastuullista työskentelyä avokeittiössä sekä rentoa asiakaspalveluhenkisyyttä. Mahdollinen kassakokemus katsotaan eduksi.
Tueksesi saat pienen, mutta iloisen ja lämminhenkisen työtiimin sekä rennot asiakkaat vauvasta vaariin.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Paula Yli-Ketola 040 532 8069.

Haethan tehtävään pian, viimeistään 16.9. mennessä.