Kokki kokoaikaiseen työsuhteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt. 

Haemme asiakkaallemme Gaius-säätiön palvelutalon keittiöön suurtalouskokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai määräajaksi 31.01.2021 saakka! 

"Gaius-säätiö ylläpitää vanhusten palvelutaloja sekä niihin liittyviä palveluita Helsingissä. Gaius Ravintolat tarjoavat säätiön asukkaille ateriapalvelut, sekä lisäksi myös juhlapalvelu- ja lounasravintolatoimintaa Helsingissä ja Vantaalla."

Työnkuvaus:

Kyseessä on kokoaikatyö ja työvuorot tapahtuvat pääasiassa arkisin. Satunnaisesti on myös mahdollista viikonloppukeikkoihin. Työ pitää sisällään monipuolisesti palvelutalon keittiön työtehtäviä, ruoan valmistusta, elintarviketilausten tekemistä, asiakaspalvelua ja ateriapalvelujen hoitamista. Keittiöt sijaitsevat Käpylässä, Munkkiniemessä sekä Puotilassa, joissa yhdessä yksikössä ollaan aina pidempi jakso kerrallaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme hakijalta löytyvän työtehtävään sopivan koulutustaustan sekä alan työkokemuksen lisäksi hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, positiivisen palveluasenteen sekä itsenäisen ja aktiivisen otteen työhön. Erityisruokavalioiden ja rakennemuunneltujen ruokien osaamisen katsomme eduksi. Edellytämme luonnollisesti hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta. 

Hakuprosessi:

Työt alkaisivat sopimuksen mukaan ja palkkaus huomioiden hakijan aiemman kokemuksen sekä ammattitaidon! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus ja olemme yhteydessä sinuun! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269703
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki