(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Kilpisjärvi
Kilpistunturi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Mahdollisuus työllistyä Käsivarren Lappiin Kilpisjärvelle pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Kokea Tosi Lapin aitous, hiljaisuus, kaamos...vetää keuhkot täyteen Euroopan puhtainta ilmaa ja kuunnella tunturipurojen liplatusta. Näköpiirissä siintää myös Ruotsin ja Norjan lumihuippuiset tunturit, tästähän voisi vapaapäivien puitteissa vierailla myös Norjassa, satojen vuonojen maassa.

Missä sinä ammattitaitoinen kokki luuraat? Tule meille kokiksi käsivarren Lappiin Saanatunturin juurelle!

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu kokki, jolta taittuu käden käänteessä lounaan tekeminen sekä muun muassa pihvit, burgerit ja pitsat poronkäristystä unohtamatta. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus .

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy. Työn aloitus sopimuksen mukaan jo syyskuussa ja mahdollisuus työllistyä koko tulevaksi talvisesongiksi, myös pidempi aikainen työ on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 13.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.