(Poistunut julkaisusta)

Kokki KIIRE, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Haemme nyt PIKAISELLA AIKATAULULLA asiakkaamme Tampereen ravintolaan ammattitaitoista, työstään kiinnostunutta ja motivoitunutta

KOKKIA.

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, ribsejä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Tehtäviisi kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä.

Etsimme iloista ja oma-aloitteista henkilöä, joka on valmis tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä. Asenne ratkaisee!

Töitä on tarjolla lähes kokoaikaisesti ja ne alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan mahdollisimman pian! Palkkaus TES:n/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.