(Poistunut julkaisusta)

Kokki kiertäviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt kiertävää kokkia Pääkaupunkiseudun koulu- ja päiväkotipisteisiimme iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta sekä hygieniapassia. Työkielemme on suomi.

Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä dieettikokki kokemusta/ koulutusta. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Koska työ on kiertävää, tarvitset autoa ja ajokorttia. Työajot sekä siirtymät korvataan kilometrikorvauksen mukaisesti.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat elokuussa 2019.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään.

Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Arja Nummela, 040 630 3196 / arja.nummela@palmia.fi